--
Kaikki ajankohtaiset tiedotteet
7.6.2018
K-market Hattusen nappulakisat
| Lue lisää

Kaikki kilpailut
7.6.2018
K-market Hattusen nappulakisat
| Lue lisää

Kaikki tulokset
1.9.2017
Isonkyrön mestaruuskisat 29.-30.8.2017, tulokset
| Lue lisää

Tuuli ja Eeli parhaat yleisurheilijat
Eeli ja Tuuli parhaat yleisurheilijat

Kyrön Voiman vuoden parhaina yleisurheilijoina palkittiin kauden päätöstilaisuudessa Tuuli Raunio ja Eeli Keckman.
Tuuli urheili kesällä useassa lajissa ja saavutti kaikkiaan yhden A-luokan, kolme B-luokan ja neljä C-luokan tulosta yleisurheilun eri lajeissa.
Eeli puolestaan teki vieläkin useammassa lajissa luokkatuloksen. Kaikkiaan niitä kertyi hänelle 11 kappaletta. Niistä kolme oli A-luokan tulosta, kuusi B-luokan ja kolme C-luokan tulosta.

Hieno palkinto koko Kyrön Voiman yleisurheilulle oli piirin eli Etelä-Pohjanmaan Urheilun myöntämä nuorisotoimintakilpailun palkinto.
EPU palkitsi KyVo.n yhtenä kolmesta piirin seurasta menestyneestä nuorisotoiminnasta.
Palkinnon EPU:n palkitsemistilaisuudessa kävi pokkaamassa ansaitusti seuran nuorisotoimintaa vuosia väkevästi ohjannut Heidi Hevonkoski.

Seuran parhaasta menestyksestä vastasivat Tiina Niemi ja Tuuli Raunio sijoittumalla SM-kisojen seiväshypyn joukkuekilpailussa Kyrön Voiman joukkueena SM-hopealle.
Tiinan ja Tuulin lisäksi SM-kisoissa kilpaili kolme yleisen sarjan urheilijaa. Samu Heiska ja Antti Iivari osallistuivat SM-maastojuoksuihin keväällä Vöyrillä.
Seiväshyppääjä Juuso Erkkilä hankki jälleen edustusoikeuden Kalevan Kisoihin. Oulun kisat olivat Juusolle kymmenennet Kalevan Kisat.

Jaosto palkitsi päätöstilaisuudessa kaikki kesällä kisoissa tai urheilukoulussa mukana olleet lapset ja nuoret.
Jaoston palkitsemissääntöjen perusteella palkittiin lisäksi seuraa sisu-, pm-, aluemestaruus- ja SM-kisoissa edustaneet urheilijat.
Erikoispalkinnon saivat Henna Mäki ja Eveliina Mäki-Saari vahvasta mukanaolosta ja hyvästä kehityksestä, sekä Saara Kauppi, joka edusti seuraa kesän kisoissa, ja lisäksi oli vahva ja luotettava toimija uudistuneen urheilukoulun vastuuhenkilönä.

Sisulisämitalisteina palkittiin Frans Ylimäki, Topi Raunio, Laura Perttu ja Eeli Keckman.
Joukkuemitalisteja olivat lisäksi Niilo Kauppi, Eeli Keckman ja Heikki Niemi.
Vuoden nuoren toimijan palkinnon sai Senni Keckman. Senni oli aktiivinen urheilukoulun vetäjä, sekä toimi urheilukoulun päätöksessä RioKyrö-olympialaisten kuuluttajana. Lisäksi Senni toimi ohjaajana syksyllä PLU:n Syyssporttis-leirillä Isossakyrössä.

Vetäjien vetäjän palkinnolla muistettiin Heidi Hevonkoskea. Heidi veti edelliset kesät yksinään urheilukoulua, mutta nyt sai matkaan uudistuneen urheilukoulun uusin vetäjin.
Heidin voimin otettiin syksyllä uusi harppaus Kyrön Voiman nuorisotoiminnassa, kun Heidi lähti vetämään noin 20 nuoren nuorisovalmennusryhmää. Ryhmä on kokoontunut erittäin aktiivisesti syksyn ajan harjoituksiin.

Stipendein muistettiin myös aktiivista urheilukoulun vetäjäryhmää. Vetäjästipendin saivat Saara Kauppi, Elina Talso, Senni Keckman, Hanna Nuuja, Tuuli Raunio, Pauliina Perttu, Heidi Nuuja ja Tiina Niemi.
| TakaisinTervetuloa urheilukouluun!

 

 

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus...