--
Kaikki ajankohtaiset tiedotteet
7.6.2018
K-market Hattusen nappulakisat
| Lue lisää

Kaikki kilpailut
7.6.2018
K-market Hattusen nappulakisat
| Lue lisää

Kaikki tulokset
1.9.2017
Isonkyrön mestaruuskisat 29.-30.8.2017, tulokset
| Lue lisää

Pyttysadetta kauden päätteeksi
Kyrön Voima nousi kohisten nuorisotoimintakilpailussa.

Kesän kisa- ja urheilukoulukauden jälkeen palkittiin Kyrön Voiman yleisurheilevia lapsia, nuoria ja aktiivisesti kisaavia aikuisia.
Kesän urheilukoulu oli tänä vuonna varsinainen jymymenestys. Heidi Hevonkosken vetämä urheilukoulu sai liikkeelle ennätysmäärän 103 urheilukoululaista.
Sen ja muun kesän aktiivisen toiminnan myötä Kyrön Voima nousi kohisten myös valtakunnallisessa nuorisotoimintakilpailussa ollen sijalla 113 Suomen 436 seuran joukossa.
Sisuviesteihin osallistui Marjo Kaartisen vetämänä kuusi joukkuetta.

Päätöstilaisuudessa parhaana tyttöurheilijana palkittii Henna Mäki ja parhaana poikana Eeli Keckman. Henna saavutti kesällä A-luokan tuloksen kuulantyönnössä.
Eelin meriittinä oli sisumestaruuskisojen pronssimitali sekä kaksi A-luokkatulosta. Ne Eeli teki korkeushypyssä ja keihäänheitossa.

TehoSisu-palkinnoilla palkittiin Tuuli Raunio ja Tiina Niemi. Tuuli ja Tiina harjoittelivat ja kisasivat jälleen kauden aikana aktiivisesti, ja toivat Kyrön Voimalle runsaasti pisteitä piirin kisoista. Molemmat tytöt saavuttivat A-luokan tuloksen seiväshypyssä. Tytöt ottivat myös kaksoisvoiton sisukisoissa seiväshypyssä. Tuuli otti kultaa tuloksella 210 ja Tiina hopeaa tuloksella 200.

Erikoispalkinnoilla palkittiin vielä kaksi urheilijaa. TsemppiSisu-palkinnon saivat positiivisesta ilmeestä ja innokkaasta mukanaolosta Heini Rintatalo ja Topi Raunio.

Kyrön Voiman parhaana yleisurheilijana palkittiin yleisen sarjan seiväshyppääjä Juuso Erkkilä. Hänen tämän kauden paras tuloksensa oli 490, joka oli aikuisurheilijoitten ainut A-luokan tulos. Kalevan kisoissa Kuopiossa Juuso oli sijalla 14.

Heidi Hevonkoski palkitsi lisäksi kolme urheilijaa omalla Heidin tsemppipotkupalkinnolla. Ne saivat Pinja Perälä, Rasmus Maunuksela ja Niilo Kauppi.

Aikuisurheilijoista palkittiin Salla Kääriäinen, Eero Hakala ja Juuso Erkkilä.
Nuorten sarjalaisista palkittiin Emilien Björkenheim, Emma Niemi ja Tapio Iivari.
Pienempien sarjoista palkittiin kaikki sisukisoissa mukana olleet tai luokkatuloksen tehneet seuraavat urheilijat:
Sisumitalistit Eeli Keckman, Tiina Niemi, Tuuli Raunio ja Sauli Keskitalo.
Sisupisteille yltäneet Veikka Maunuksela, Akseli Latvala, Heikki Niemi, Saara Kauppi, Topi Raunio, Elina Talso ja Hanna Nuuja.
Henkilökohtaisten lajien sisukisoissa mukana olleet Senni Keckman, Kalle Kauppi, Pinja Perälä, Niilo Kauppi ja Rasmus Maunuksela.
Viestijoukkueisiin useitten edellämainittujen urheilijoitten lisäksi Heini Rintatalo, Emma Ala-Ikkelä, Veera Korpi, Veeti Lae, Henna Mäki, Meeri Kauppi ja Eveliina Mäki-Saari.

Kauden aikana syntyi yksi uusi Isonkyrön ja Kyrön Voiman ennätys. Emmi Niemi heitti naisten moukarissa uudet ennätyslukemat 30,11.
Yu-jaoston Facebook-sivuilta löytyy ryhmäkuva kaikista palkituista.
| TakaisinTervetuloa urheilukouluun!

 

 

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus...