--
Kaikki ajankohtaiset tiedotteet
13.3.2012
URHEILUKOULU 14.3
| Lue lisää

Kaikki kilpailut
Kaikki tulokset
10.6.2014
K-Market Hattusen nappulakisat 9. kesäkuuta 2014
| Lue lisää

Juuso Kalevan kisojen kuudes ja 22-vuotisten hopeamitalisti, Tapio 17-vuotisten kuudes


Kuvassa Juuso ylittää ensimmäisellä yrityksellään korkeuden 500.

Kyrön Voiman yleisurheilijat saavuttivat hienoja tuloksia SM-tasollla.
Seiväshyppääjä Juuso Erkkilä selviytyi Turussa Kalevan Kisojen finaaliin karsinnasta tuloksella 497. Finaalissa Juuson hyppyvire jatkui samanlaisena, ja tuloksena oli Kalevan maljan pistesija eli kuudes tila tuloksella 496.

Kalevan Kisojen kuudennen sijan jatkoksi Juuso saavutti oman ikäluokkansa, eli 22-vuotiaitten nuorten SM-kisoissa Uudessakaupungissa hopeaa.
Juuso oli tiukasti kiinni myös kultamitalissa, sillä hopea tuli tasatuloksella voittajan kanssa. Kahden parhaan tulos oli 500. Juusolla oli myös voiton avaimet käsissään, sillä kaikki muut kilpailijat olivat pudonneet jo kisasta, ja Juusolla oli vielä kolme yritystä omasta ennätyskorkeudestaan 510. Tämä oli kuitenkin vielä liikaa, vaikka alemissa korkeuksissa hypyt olivatkin ilmavia.
Voitto ratkaistiin lopulta pudotuskisassa, jossa rimaa laskettiin ensin 505:een, sitten 500:een ja lopulta 495:een, jonka voittaja ylitti.

Nuorempien junioreitten SM-kisassa Jyväskylässä Kyrön Voiman Tapio Iivari ylsi komeasti pisteille.
Tapio sijoittui leipälajissaan korkeudessa 17-vuotisten SM-finaalissa kuudenneksi tuloksella 187. Myös viides tila otettiin samalla tuloksella, mutta pudotukset ratkaisivat. Kultamitali otettiin tuloksella 194.
Tapio tuumasi kisasta, että vielä jäi hampaankoloon. - Kärki ei ole mahdottoman kaukana, mutta jokainen sentti ylöspäin vaatii kovaa työtä.

Kyrön Voiman kolmas SM-kisakävijä oli 14-vuotiaitten sarjassa kuulantyöntäjä Henri Syrjä. Henri debytoi SM-kisassa mukavasti sijalle 11 tuloksella 12,11.
KAUNIS KIITOS!
Urheilukoulukesä oli jälleen kerran upea ja yhteensä noin 50 innokasta vauhtihirmua ja supertaitajaa kirmasivat hymyssäsuin pitkin urheilukenttää erilaisia leikkejä ja pelejä pelaillen sekä yleisurheilun lajitaitoja oppien. Urheilukoulun päätöskisassa jokainen pääsi kruunaamaan hyvin vauhdikkaan urheilukesän korkeilla aitajuoksuhypyillä ja lennokkailla kuulantyöntökaarilla.

Kiitos urheilukoululaisille ja huoltajille!
Palataan asiaan syysloman jälkeen, jolloin jatketaan juoksun, hyppyjen ja heittojen harjoittelua liikuntahallissa!:)

Ohjaajat
Heidi, Susanna, Jonna, Emmi ja Janina

Kisan tulokset ohessa.
Lue lisää


| Edellinen | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Seuraava -Tervetuloa urheilukouluun!

 

 

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus...