--
Kaikki ajankohtaiset tiedotteet
1.6.2012
KESÄN 2012 URHEILUKOULU
| Lue lisää

Kaikki kilpailut
Kaikki tulokset
21.7.2014
Säästöpankin nappulakisat 21.7.2014, tulokset
| Lue lisää

Kiitos kaudesta 2011
Kyrön Voiman yleisurheilukausi päätettiin palkintojenjakotilaisuuteen syksyllä kesäkauden jälkeen.
Seuran urheilijat saavittivat kauden aikana 11 Kalevan maljan pistettä, mikä oikeuttaa Kyrön Voiman sijalle 119. Kaikkiaan Kalevan maljan pisteillä oli 216 suomalaista yleisurheiluseuraa.
Valtakunnallisessa seuraluokittelussa Kyrön Voima oli sijalla 170, kun luokittelupisteitä sai kaikkiaan 454 seuraa.

Kyrön Voiman parhaaksi yleisurheilijaksi valittiin seiväshyppääjä Juuso Erkkilä. Hän saavutti Turun Kalevan Kisoissa seipään finaalissa kuudennen sija. Lisäksi hän sijoitti 22-vuotiaiden SM-kilpailuissa hopealle sekä talven hallikisoissa neljänneksi. Juuson kauden paras tulos oli 500.

Parhaana poikaurheilijana palkittiin korkeushyppääjä Tapio Iivari. Tapio oli 17-vuotisten SM-kisan kuudes, sekä yleisen sarjan ja 17-vuotiaiden piirinmestari. Kesän paras tulos oli 188.

Parhaan tyttöurheilijan palkinnon sai Elina Talso. Elina muun muassa leiskautti sisu-pronssia pituudessa tuloksella 368.

Sisuikäisista vuoden yllättäjänä palkittiin monipuolinen Tiina Niemi. Tiina onnistui parhaiten sisukisojen kuulantyönnössä, josta tuli mestaruus tuloksella 6,09

Aikuisista vuoden yllättäjän palkinnolla palkittiin keihäänheittäjä Eero Hakala. Eero debytoi uudessa lajissaan ja sai kesän parhaaksi tuloksekseen 53,80.

Kaikki SM- tai pm-kisoihin osallistuneet palkittiin jaoston stipendisäännön mukaisesti.
Palkitut: Miika Mäkelä, Sauli Keskitalo, Matias Kujala, Juho Renko, Janika Vakkila, Eero Hakala, Tiina Niemi, Noora Lintula, Elina Talso, Emmi Niemi, Henri Syrjä, Tapio Iivari ja Juuso Erkkilä.
Lisäksi palkittiin kaikki paikalla olleet urheilukoululaiset ja muut kisoihin osallistuneet. Urheilukoululaisia oli kesän toiminnassa mukana noin 70 ja talvellakin hienosti noin 30.

Juuso Kalevan kisojen kuudes ja 22-vuotisten hopeamitalisti, Tapio 17-vuotisten kuudes


Kuvassa Juuso ylittää ensimmäisellä yrityksellään korkeuden 500.

Kyrön Voiman yleisurheilijat saavuttivat hienoja tuloksia SM-tasollla.
Seiväshyppääjä Juuso Erkkilä selviytyi Turussa Kalevan Kisojen finaaliin karsinnasta tuloksella 497. Finaalissa Juuson hyppyvire jatkui samanlaisena, ja tuloksena oli Kalevan maljan pistesija eli kuudes tila tuloksella 496.

Kalevan Kisojen kuudennen sijan jatkoksi Juuso saavutti oman ikäluokkansa, eli 22-vuotiaitten nuorten SM-kisoissa Uudessakaupungissa hopeaa.
Juuso oli tiukasti kiinni myös kultamitalissa, sillä hopea tuli tasatuloksella voittajan kanssa. Kahden parhaan tulos oli 500. Juusolla oli myös voiton avaimet käsissään, sillä kaikki muut kilpailijat olivat pudonneet jo kisasta, ja Juusolla oli vielä kolme yritystä omasta ennätyskorkeudestaan 510. Tämä oli kuitenkin vielä liikaa, vaikka alemissa korkeuksissa hypyt olivatkin ilmavia.
Voitto ratkaistiin lopulta pudotuskisassa, jossa rimaa laskettiin ensin 505:een, sitten 500:een ja lopulta 495:een, jonka voittaja ylitti.

Nuorempien junioreitten SM-kisassa Jyväskylässä Kyrön Voiman Tapio Iivari ylsi komeasti pisteille.
Tapio sijoittui leipälajissaan korkeudessa 17-vuotisten SM-finaalissa kuudenneksi tuloksella 187. Myös viides tila otettiin samalla tuloksella, mutta pudotukset ratkaisivat. Kultamitali otettiin tuloksella 194.
Tapio tuumasi kisasta, että vielä jäi hampaankoloon. - Kärki ei ole mahdottoman kaukana, mutta jokainen sentti ylöspäin vaatii kovaa työtä.

Kyrön Voiman kolmas SM-kisakävijä oli 14-vuotiaitten sarjassa kuulantyöntäjä Henri Syrjä. Henri debytoi SM-kisassa mukavasti sijalle 11 tuloksella 12,11.


| Edellinen | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Seuraava -Tervetuloa urheilukouluun!

 

 

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus...