--
Kaikki ajankohtaiset tiedotteet
4.5.2014
Maanantain yu-harkat
| Lue lisää

Kaikki kilpailut
22.9.2006
Tulevia kilpailuja
| Lue lisää

Kaikki tulokset
31.7.2015
Mitaleja sisukisoista!
| Lue lisää

Antti ennätykseen Kunniakierroksella!
Kyrön Voiman kunniakkaat Kunniakierros-juoksijat uhrasivat maanantai-iltana tunnin verran aikaansa yleisurheilulle. Iso kiitos kaikille heti alkuunsa.
Kymmenen juoksijan yhteistuloksena oli noin 1200 euron potti. Siitä pääosan, reilusti yli puolet eli noin 770 euroa juoksi kokoon Riitta Valli. Riittahan on ollut meidän paras kerääjä jo useana vuotena. Kiitokset taas Riittalle.
Juoksuradalla tapahtui myös hienoja asioita. Jokainen juoksija pienistä suurimpaan voitti itsensä. Mainita kannattaa kuitenkin erityisesti Antti Iivari, joka juoksi upeat 41 kierrosta. Ja kun kävimme Antin ja metrimitan kanssa varmistamassa tunnin aikana juostun matkan pituuden, päästään uuteen Isonkyrön pitäjänennätykseen. Uusi Isonkyrön tunnin juoksun ennätys on nyt 16 550 metriä - ja tehtynä vielä Kunniakierroksen yhteydessä. Onnittelut Antille.
Entinen ennätys oli Timo Ristimäen nimissä, 16 241 metriä.
Kiitokset kaikille juoksijoille: Riitta Valli, Antti Iivari, Tapio Iivari, Samuel Iivari, Sanni Korpi, Veera Korpi, Topi Raunio, Tuuli Raunio Veeti Lae ja Siiri Niemi.
Ja erityiskiitokset kaikille juoksijoita tukeneille yrityksille ja yksityisille.

Uudet asut käytössä
Kyrön Voiman yleisurheilijoitten edustusasusto on uudistunut. Kevättalvella tehty tilaus tuli kesän alkuun, ja asut on jaettu urheilijoille
Jos olet kiinnostunut asuista (lämmittelytakki ja -housut, kisa-asut, pitkä- ja lyhythihaiset t-paidat), niin ole yhteydessä jaoston jäseniin (Jani Keckman, Hanna Erkkilä + muut jaostolaiset). Heiltä saat lisätietoa.
Jos haluaisit itsellesi näitä asuja, niin otamme tietosi ylös. Uuden tilauksen teemme heti, kun kutakin kappaletta on tilauslistalla 10 kappaletta. Pienempiä eriä asuvalmistajamme ei toimita.

| Edellinen | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Seuraava -Tervetuloa urheilukouluun!

 

 

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus...