--
Kaikki ajankohtaiset tiedotteet
7.6.2018
K-market Hattusen nappulakisat
| Lue lisää

Kaikki kilpailut
7.6.2018
K-market Hattusen nappulakisat
| Lue lisää

Kaikki tulokset
1.9.2017
Isonkyrön mestaruuskisat 29.-30.8.2017, tulokset
| Lue lisää

TULE MUKAAN KESÄN 2016 URHEILUKOULUUN!!
Lasten urheilukouluihin ja yleisurheilukouluun ilmoittautuminen on käynnistynyt. Jokaisessa ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana, joten tulehan mukaan! :)

Jälki-ilmoittautuminen onnistuu laittamalla viestiä sähköpostiosoitteeseen kyvoyu@netikka.fi. Kerro viestissä urheilukoululaisen nimi ja syntymäaika, ryhmä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero. Lähetämme vahvistusviestin ryhmään pääsystä. Jokaiseen ryhmään otetaan mukaan 25 lasta.


Tänä kesänä liikutaan ja harjoitellaan yleisurheilulajeja kolmessa ryhmässä. Ryhmät kokoontuvat urheilukentällä torstaisin 7.7.-25.8. välisenä aikana.
Urheilukouluryhmä 1) 3-4v kello 17.30-18.15
Urheilukouluryhmä 2) 5-6v kello 18.15-19.00
Yleisurheilukoulu 7-11v kello 19.00-20.00

Urheilukoulumaksu on 20€ ja se sisältää yleisurheilulisenssin sekä urheilukoulutuotteen. Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä viimeistään toisen urheilukoulukerran jälkeen.

Ohjaajina toimii nuoret koulutetut ohjaajamme: Saara, Elina, Hanna, Pauliina, Tiina, Tuuli ja Senni
Mitä tapahtuu kun yhdistää kesän ja urheilukoulun? Tule mukaan, niin näet! :)

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. KAIKKI RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ!!

Lasten urheilukouluihin ja yleisurheilukouluun ilmoittautuminen alkaa än-yy-tee NYT! Tänä kesänä liikutaan ja harjoitellaan yleisurheilulajeja kolmessa ryhmässä. Jokaiseen ryhmään otetaan mukaan 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti! Ryhmät kokoontuvat urheilukentällä torstaisin 25.6.-6.8. välisenä aikana eli yhteensä seitsemän kertaa.

Urheilukouluryhmä VAUHTIHIRMUT 3-4v kello 17.30-18.15
Urheilukouluryhmä SUPERTAITAJAT 5-6v kello 18.15-19.00

Kuvaus: Urheilukouluryhmissä harjoitellaan perusliikuntataitoja vahvasti leikin kautta. Me liikumme yhdessä ja monipuolisesti niin, että tunnilla näkyy iloa, naurua ja punaisia poskia. Urheilukoulussa pääset kokeilemaan myös eri yleisurheilulajeja. Tule mukaan juoksemaan takaperin, pomppimaan esteiden yli ja heittämään ylävitoset onnistumisten hetkellä!

Yleisurheilukoulu 7-11v kello 19.00-20.00
Kuvaus: Yleisurheilukoulussa keskitytään perustaitojen eli hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen harjoitteluun. Jokaisella yleisurheilukoulukerralla harjoitellaan yhtä yleisurheilulajia. Tämän lisäksi tunti sisältää monipuolisen alkulämmittelyn sekä monipuolistavaa harjoittelua esim. temppuilun ja pallopelien muodossa, loppuverryttelyä unohtamatta. Yleisurheilukoulussa pääset oppimaan ja kehittämään taitojasi innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Haastavaa ja hauskaa tekemistä ihan jokaiselle!

Urheilukoulumaksu on 20€ ja se sisältää yleisurheilulisenssin sekä urheilukoulutuotteen.
Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä viimeistään toisen urheilukoulukerran jälkeen.


Ohjaajamme Heidi tulee torstaisin urheilukentälle – tuu sinäkin!
Kesä 2014 - liikunnan iloa, kavereita ja monipuolista liikettä!
Suosittu lasten urheilukoulu käynnistyy kesäkuun toisella viikolla. Ilmoittautuminen ryhmiin avaustapahtumassa. Seuraavilla kerroilla urheilukoulu jaettuna kahteen ikäryhmään. Tule ja ole osa vauhdikasta ja monipuolista yleisurheilukesää!
Lue lisää
Juostaan, hypätään ja heitetään - opitut asiat käyttöön päätöskisassa!
Kulunut urheilukoulukesä on ollut täynnä liikunnan iloa ja uusia kavereita, vaikka taivaalta on satanut vettä lähes poikkeuksetta joka torstai-ilta. Mutta vielä kerran tavataan, satoi tai paistoi! :)

Kesän urheilukoulun päätös, vauhtihirmujen ja supertaitajien 4-ottelun olympiakisat, urheilukentällä torstaina 8. elokuuta klo 18. Ilmoittautuminen klo 17.30 alkaen. Kaikki urheilukoulussa mukana olleet paikalle!
KESÄN 2013 URHEILUKOULU
Lähtölaukaus yleisurheilukesään 2013 – avaustapahtuma
to 6.6 klo 18- 19.30 Isonkyrön urheilukentällä

Tapahtumassa luvassa:
• Ilmoittautuminen (urheilukoulumaksu 20 € sis. yu-passi sekä t-paita) Maksun suoritettuaan t-paidan saa heti paikan päällä!
• Vauhtihirmujen ja Supertaitajien pelisääntöjen laadinta yhdessä lasten kanssa
• Ohjattuja pelejä ja leikkejä
• Liikunnallista yhdessä tekemistä lapsille ja vanhemmille
• Infoa Juoksukoulu Juniorista


Urheilukoulu pyörii koko kesän torstaisin 13.6- 8.8. Silloin juostaan, hypitään ja heitetään sekä opitaan uusia taitoja yhdessä kavereiden kanssa!

VAUHTIHIRMUT 4-7-vuotiaat klo 18- 18.45

SUPERTAITAJAT 8-12-vuotiaat klo 18.45- 19.30

Urheilukoulun ohjaajina toimivat Heidi Hevonkoski, Susanna Talso, Marianne Aheinen ja Janina Maunuksela

TERVETULOA JOUKKOON ILOISEEN! :)| Edellinen | 1 2 | Seuraava -

Tervetuloa urheilukouluun!

 

 

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus...